eUPRAVA

Banner
Banner

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ/СТАРАТЕЉЕ/ХРАНИТЕЉЕ

О УПИСУ ДЕЦЕ

У ПРИПРЕМНИ ПРЕДШКОЛСКИ ПРОГРАМ

ЗА РАДНУ 2024/2025. ГОДИНУ




Поштовани родитељи/старатељи/хранитељи,

Обавештавамо вас да Предшколска установа „Дечја радост“ Свилајнац врши упис деце у припремни предшколски програм у полудневном трајању, искључиво електронским путем кроз услугу

еВртић

Родитељи/старатељи/хранитељи пријаву могу да обаве електронским путем на Порталу еУправа (https://euprava.gov.rs/usluge/5539).

Услуга еВртић представља електронску пријаву за упис у предшколске установе. Родитељ/старатељ/хранитељ више не мора да одлази на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може обавити електронски на порталу еУправа.

Упуство за поступак попуњавања пријаве на порталу еУправе и регистрацију детета можете наћи и на сајту Предшколске установе „Дечја радост“ кликом на овај линк за

помоћ при упису.

Уколико неко од родитеља, старатеља или хранитеља попуни неку од опција у одељку Захтева - Специфични подаци о детету, потребно је да достави додатну документацију лично уз предходно најављивање на контакт телефон 035/312-004.

Родитељи су у обавези да 02.09.2024. год. приликом довођења детета у групу пред полазак у школу предају групном васпитачу потврду о психофизичкој спремности детета за похађање припремног предшколског програм као и потврду о бактериолошкој исправности брисева. Другог септембра 2024. год. потписиваће се уговори о боравку детета у установи.

НАПОМЕНА: Децу која су уписана у предшколску установу и која су тренутно у старијим и мешовитим васпитним групама није потребно поново уписивати.

Директор ПУ "Дечја радост"

Ивана Петровић