eUPRAVA

Banner

BROJ:


Уплатни рачун за смештај и боравак детата у ПУ "Дечја радост":

840-31042845-32

Модел: како попунити уплатницу на овом ЛИНКУ

Banner

KОНТАКТ

Имате питања, коментаре, сугестије...

Telefon/Fax: 035/312-004
e-mail:decjaradostsv@gmail.com

захваљујући њима ми можемо бити бољи!

останимо у контакту

ДОГАЂАЈИ ЗА НАМА

ПАЖЉИВКОВА СМОТРА


Свилајнац, 14.3.2024. - Са агенцијом за безбедност саобраћаја наставља са традиционална активност на заштити и повећаној безбедности најмлађих учесника у саобраћају. Већ неколико година реализује се акција “Пажљивко у саобраћају” у оквиру које се деца едукују како да се понашају у сабраћају.
Пројекат “Пажљивкова смотра”, која се реализовала у четвртак 14. марта 2024. године, је условно такмичење, заправо провера знања и свести о саобраћају. Ове године као и предходних деца предшколске установе "Дечја радост" заједно са вршњацима и ученицима првог и другог разреда више регионалних центара тј. локалних самоуправа, је тестирано. У нашој Предшколској установи “Дечја радост” учествовала су деца припремног предшколског узраста. Решавали су јединствене тестове као и сва деца у Србији, који су прилагођени њиховом узрасту, односно, ономе што они треба да знају о саобраћај.

Овом и другим активностима желимо да повећамо безбедности деце у саобраћају у сарадњи са МУП-ом, Агенцијом за безбедност саобраћаја и другим организацијама.

22.09.2023. Свилајнац:

Учешће у Кросу РТС-а


Министарство просвете објавило је коначан број учесника на Кросу РТС-а "Кроз Србију". Циљем је прошло 411 050 тркача и то је један од разлога зашто се ова манифестација сматра највећом у Европи.

Деца предшколског узраста Предшколске установе "Дечја радост" у Свилајнцу и Кушиљеву били су учесници ове највеће највеће атлетске манифестације.

Честитке свим учесницима


<<<предходни догађај
lпочетна страна
lостале вести
lнаредни догађај>>>


ВЕЛИКО СРЦЕ ДЕЦЕ СРБИЈЕ


Дечија недеља, најрадоснија седмица и највећа национална манифестација за заштиту и промоцију дечјих права је пред вратима, а ове године се одржава под слоганом “Велико срце деце Србије”!

Разговарајмо са децом, али и између себе, шта све можемо да урадимо да унапредимо њихов живот и заједно радимо на томе!


<<<предходни догађај
lпочетна страна
lпрограм дечије недеље
lнаредни догађај>>>


Свилајнац 21.09.2023.

Обележена слава у вртићу "Мала Госпојина"

Предшколска установа "Дечја радост" је прославила своју крсну славу "Малу Госпојину" 21.9.2023.године уз присуство свештеника, деце, директора и радника наше установе.Српска православна црква слави Рођење Пресвете Богородице, празник у народу познат као „Мала Госпојина“. На „Малу Госпојину“ слави се успомена на дан када је у Назарету, у дому Јоакима и Ане, рођена Света Дева Марија и спада у један од највећих заветних празника. У народу се овај празник слави уз живописне обичаје, углавном посвећене рађању.

Овим поводом директор Предшколске установе Ивана Петровић је поручила деци и свим радницима да буду вредни, добри и пре свега здрави, да децу треба да учимо правим вредностима поштујући традицију и обичаје.

- С Р Е Т Н А . С Л А В А -

<<< предходни догађај

l
почетна страна

l
остали догађаји

l
Наредни догађај >>>


Свилајнац 14.09.2023.


Обележен дан Сектора за ванредне ситуације у Предшколској установи „Дечја радост“

На Дан сектора за ванредне ситуације ватрогасна-спасилачка јединица Свилајнац је посетила децу на припремно-предшколском програму, како би их упознала са делокругом њиховог рада као и опремом коју поседују.

На крају су ватрогасци извели показну вежбу на којој су демонстрирали гашење пожара пеном.


За окупљене малишане из ПУ „Дечја радост“ посебна атракција јe била показна вежба пуштање пене и разгледање опреме Сектора за ванредне ситуације.

Целокупан доживљај забележила је екипа наше телевизије „ТВ-Центар“


Захваљујемо свима на незаборавном доживљају


<<< предходни догађај
lпочетна страна
lостале вести
lнаредни догађај>>>